VAN / BAŞKALE - Aşağı Durak İlkokulu

.....
Aşağı Durak Mezrası Savaş Köyü Van / BAŞKALE
Vizyon
Vizyonumuz; Atatürk ilke ve inkılapları, Anayasa, Milli Eğitim Temel Kanunu doğrultusunda kişisel ve toplumsal yönden sağlıklı, mutlu, iyi ahlaklı, yapıcı, yaratıcı, araştıran, sorgulayan, üreten, milli kültür değerlerini, demokratik hayatın temel ilkelerini benimseyen, gelişen teknolojiyi takip eden, çalışkan bireyler yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Misyonumuz; Okulumuzda sağlıklı, güvenli, teknik açıdan donanımlı, zengin bir eğitim ortamı hazırlayarak; şeffaf, demokratik bir ortamda geleceğin kaliteli, ülkesine karşı sorumluluğunu bilen meslek elemanlarını yetiştirip istihdama sunmak.
SOBA
Uydu İnternet (VSAT)
5 km stabilize, 21 km si ise asfalt yoldur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz, Van´ın güney doğusunda, Başkale ilçesi´nde bulunan Savaş Köyü-Aşağı Durak mezrasındadır. İl merkezine 130, ilçe merkezine uzaklığı 27 km olup köyde 50 hane vardır. İran sınırında bir mezradır şartları çok zor.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık